ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη της γεώτρηση για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στον βυθό της Μεσογείου θα πραγματοποιήσει το προσεχές καλοκαίρι η Τουρκία, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah.
Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει πού θα λάβει χώρα η γεώτρηση.
Ο κ. Αλμπαϊράκ είναι γαμπρός του κ. Ερντογάν και πιστεύεται ότι ανήκει στον στενό κύκλο του.
Ο κ. Αλμπαϊράκ φέρεται να δήλωσε ακόμα πως ο αγωγός φυσικού αερίου TANAP, που είναι το ασιατικό κομμάτι του TAP, θα τεθεί σε λειτουργία στις 12 Ιουνίου.
Με τον ΤΑΝΑΡ θα μεταφερθεί το φυσικό αέριο του Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Hurriyet: Παρθενική πτήση για το πρώτο F-35 της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούρκος ΥΠΟΙΚ: «Η Τουρκία, με ΑΕΠ περίπου 900 δισ. δολαρίων, είναι ισχυρή»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιμένει ο Ακιντζί: Αγωγός φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας, «για να έχουμε ειρήνη και σταθερότητα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Πυρά στους Δημοκρατικούς στα εγκαίνια της Reflecting Pool πριν από τις κάλπες
- Καμερούν: Τέσσερις νεκροί και 16 εγκαυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο χάλυβα
- Μητσοτάκης: «Οι εκλογές δεν θα γίνουν… 2 Μαΐου» – Σχέδιο επαναπροσέγγισης των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων
- Ανδρουλάκης: Πυρά στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική – Πρόταση για «Νέο Ελσίνκι»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.