ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην προσαγωγή 10 μελών του Ρουβίκωνα προχώρησε η αστυνομία, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο δήμαρχος της Τήνου, εκ των οποίων οι οκτώ μετατράπηκαν σε συλλήψεις με την κατηγορία διαταραξης οικιακής ειρήνης. Την Παρασκευή θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Οι δύο δεν αναγνωρίστηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Νωρίτερα, το μεσημέρι της Πέμπτης εισέβαλαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας στο δημαρχείο Τήνου. Η εισβολή πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο των δύο υπαλλήλων του Δήμου, ύστερα από το τροχαίο με απορριμματοφόρο.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, θεωρούν υπεύθυνο για τον θάνατό των δύο ανδρών και τον σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου, τον Δήμαρχο του νησιού για τις «εγκληματικές ελλείψεις» που παρατηρούνται στον Δήμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα επίθεση του «Ρουβίκωνα» στη ΜΚΟ Oxfam στην πλ. Βικτωρίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό δυστύχημα στην Τήνο: Απορριματοφόρο έπεσε σε γκρεμό – Δύο οι νεκροί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαραντούρης για ένταξη στο ΠΑΣΟΚ: Δεν ήταν συγκυριακή επιλογή αλλά προϊόν μακράς συνεργασίας και κοινών πολιτικών προσεγγίσεων
- Το «Rebrain Greece» στο Λονδίνο στις 9 Μαΐου – Κεραμέως: Η Ελλάδα του 2026 προσφέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες
- Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα έχει ήδη απορροφήσει 24,6 δισ. ευρώ, 68,5% του συνολικού προϋπολογισμού
- Μητσοτάκης: Mπαίνει τέλος στα «ψιλά γράμματα» και σε παράτυπες πρακτικές στα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.