ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα κατέφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου κατά την υποδοχή τους στη χώρα μας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ συστήθηκε στον πρίγκιπα και του έπιασε κουβέντα ποδοσφαιρικού χαρακτήρα.
Ο Τέρενς Κουίκ αφού συστήθηκε, ενημέρωσε τον πρίγκιπα της Ουαλίας ότι είναι θερμός υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η αρχική αντίδραση του Καρόλου ήταν να γελάσει, ενώ στη συνέχεια απάντησε ότι, «Η Σίτι τα πάει λίγο καλύτερα», υπενθυμίζοντας ότι εκείνη ήταν η ομάδα που έφερε τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας στο Μάντσεστερ τη φετινή σεζόν και όχι η Γιουνάιτεντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο μουσείο Μπενάκη Μπέτυ Μπαζιάνα και δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος κατέθεσε στεφάνι από παπαρούνες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφτασαν στην Αθήνα Κάρολος και Καμίλα (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Επίθεση σε Ρεπουμπλικανό που αντιτάχθηκε στην επίθεση στο Ιράν – «Πήραμε τη βόμβα κατευθείαν από τα χέρια τους»
- Συρία: Καταδικάζουμε απερίφραστα την βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό – Να αποδοθούν ευθύνες, ζητά το ΥΠΕΞ
- Παρίσι, Βερολίνο και Λονδίνο καλούν το Ιράν να δεσμευθεί σε διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Αποστολή πυροσβεστικών ενισχύσεων στη Χίο με πλοία από τη Δραπετσώνα
