ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η Ελλάδα σήμερα σέρνεται. Είναι πρωταθλήτρια στους φόρους και τελευταία στην ανάπτυξη στις χώρες της ΕΕ. Αν η κυβέρνηση δε μπορεί να αλλάξει πολιτική πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση. Αν γίνουν εκλογές θα είναι καλό για τη χώρα. Η ΝΔ ζητάει εκλογές γιατί αυτή η κυβέρνηση όσο παραμένει, κάνει κακό στη χώρα. Αν γίνουν εκλογές και αλλάξει η κυβέρνηση θα υπάρξει βελτίωση στην αγορά», ανέφερε αργά χθες στην ΕΤ1, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, ενώ καταλόγισε στην ΕΕ «μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί επέτρεψε στον κ. Τσίπρα να εφαρμόσει αυτή την φορολογική πολιτική».
Ερωτηθείς για τον πιθανό χρόνο διενέργειας των εκλογών υποστήριξε, ότι η κυβέρνηση επιδιώκει, μετά το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης τους επόμενους μήνες μια παράταση ή μια μη εφαρμογή της περικοπής των συντάξεων ώστε να μπορέσει «να πάει τον χρόνο των εκλογών προς τα πίσω» και εκτίμησε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν ταυτόχρονα με τις αυτοδιοικητικές. Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση, ότι με το νομοσχέδιο για την τοπική αυτοδιοίκηση ουσιαστικά την διαλύει για να βάλει μικρότερα σχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης στην διαχείριση των Δήμων.
«Το πότε θα γίνουν οι εκλογές είναι θέμα του πρωθυπουργού της χώρας. Η ΝΔ, όποτε και όταν γίνουν εκλογές, είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου με όλους όσους συμφωνούν με ένα κοινό πρόγραμμα», κατέληξε ο κ. Σκρέκας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ιστορική Παναχαϊκή περνά σε τουρκικά χέρια: Ποιος είναι ο Ισιτάν Γκιουν που αναλαμβάνει το management
- Χρηματιστήριο: Ποιες μετοχές θα οδηγήσουν τον δείκτη σε νέες κορυφές, τι θα συμβεί σε Aktor, Metlen, CCHB, ΔΕΗ, Τιτάν και τράπεζες
- BVLGARI: Roman holiday στον καρπό
- Η Ελλάδα άφησε την υγεία στην τύχη της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.