ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Τήνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Ποταμιά με αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους. Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν απορριματοφόρο του δήμου στο οποίο επέβαιναν τρεις υπάλληλοι καθαριότητας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό βάθους 100-120 μέτρων.
Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση από την πυροσβεστική υπηρεσία και την ΕΛΑΣ για την ανάσυρση των θυμάτων, η οποία ολοκληρώθηκε μετά τις 12. Από το σημείο ανασύρθηκαν νεκροί οι δύο υπάλληλοι του δήμου και ο τρίτος τραυματισμένος ο οποίος και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού.
Έρευνα για το περιστατικό συνεχίζει να διενεργεί το ΑΤ Τήνου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοβαρό ατύχημα για τον αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα – Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονικό στην Κύπρο: Όταν ο δράστης φωτογραφιζόταν με τη Τζούλια Αλεξανδράτου (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηράκλειο: «Λουκέτο» έβαλαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκάνδαλο ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: «Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες μέσα σε λίγες μέρες» – Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες
- Binance: Καθαρές εκροές 3,6 δισ. δολαρίων μετά την κυβερνοεπίθεση-ρεκόρ των 6,3 δισ. δολαρίων
- Ίλιον: 18χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του μετά από καυγά
- Μεταμόρφωση: Συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.