• Πολιτική

    Φονικό στην Κύπρο: Όταν ο δράστης φωτογραφιζόταν με τη Τζούλια Αλεξανδράτου (pic)

    • NewsRoom


    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο Λευκωσίας στην Κύπρο.

    Αργά το απόγευμα η ανακριτική ομάδα, επέστρεψε στην οδό Ζαλόγγου και στην οικία που διαπράχθηκε το έγκλημα. Αυτή τη φορά όμως μετέφεραν τον 4ο ύποπτο, τον 22χρονο ο οποίος συνελήφθη αργά χθες βράδυ.

    Εκεί παρέμειναν για περισσότερο από μια ώρα, σύμφωνα με το sigmalive, με τον 22χρονο φερόμενο ως συνεργό να υποδεικνύει στους ανακριτές τα σημεία από τα οποία κατάφεραν να μπουν στο σπίτι.

    Mετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσωποκράτησης του 4ου στη σειρά υπόπτου για την υπόθεση, ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτηση του για 8 ημέρες, του λήφθηκε πολύωρη ανακριτική κατάθεση για όλα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 18ης Απριλίου στην οδό Ζαλόγγου αλλά και μετέπειτα.

    Την ίδια ώρα έχουν συλληφθεί άλλα τρία άτομα, ο φερόμενος ως εγκέφαλος Λοΐζος Τζιωνής, 33 ετών, η σύντροφός του, Σάρα Σίανς 22 ετών και ο ετεροθαλής αδερφός του.

    Ο Τζιωνής υπέδειξε χθες στην αστυνομία πού είχε πετάξει το φονικό μαχαίρι αλλά και τα ρούχα που ήταν ματωμένα. Υποστήριξε ότι τα ρούχα είναι δικά του αλλά τα φορούσε ο 23χρονος αδελφός του κάτι που ο ίδιος αρνείται. Σε όλα τα τεκμήρια θα γίνουν τεστ για ανίχνευση DNA.

    Την ίδια ώρα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που δείχνει τον 33χρονο να ποζάρει με τη Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Τάσο Ποτσέπη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κύπρος: Βρέθηκε το μαχαίρι του διπλού φόνου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια δολοφονία στην Κύπρο: Στόχος ήταν το χρηματοκιβώτιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα σύλληψη για το διπλό φονικό στην Κύπρο



    ΣΧΟΛΙΑ