ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπορεί η θερμοκρασία να έχει ανέβει πολύ για τον μήνα Απρίλιο που διανύουμε, άλλα σίγουρα κανείς δε σκέφτηκε να δροσιστεί με τον τρόπο που επέλεξε ένας άνδρας όταν επισκέφτηκε το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Ο περί ου ο λόγος,ενώ έκανε τη βόλτα του, έβγαλε τα ρούχα του και για να δροσιστεί βούτηξε στα νερά του καναλιού!
Όπως αναφέρει το kallitheaonline, οι άνδρες της ασφάλειας προσπάθησαν να του εξηγήσουν πως δεν επιτρέπεται το κολύμπι, ωστόσο ο ίδιος δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κολυμπά.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ζέστη και σήμερα, Σάββατο-Τοπικές βροχές στα ορεινά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιπέτεια για τον Τέρενς Κουίκ: Βλάβη στον αέρα για το αεροπλάνο που τον μετέφερε στο Καζακστάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Επιστολή στον ΟΗΕ κατά του τουρκολιβυκού μνημονίου – Αιχμές για την Άγκυρα
- Foodlink: Νέο εκτελεστικό μέλος στο Δ.Σ. ο Ιωάννης Χατζηβασιλείου-Κούρος
- Πετρέλαιο: Στα 117 δολάρια το Brent, με εβδομαδιαία άνοδο άνω του 5% – Φόβοι για νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
- Μπέρναμ σε Τραμπ: Ζητά πλήρη πρόσβαση της Ουκρανίας στο Starlink
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.