Σε σημερινή ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ ενημέρωσε πως την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου σχετικά με την συρρίκνωση των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων και την μεταφορά των δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε ΜΚΟ και ΑΕΜΥ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 12 μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με θέμα την πρόθεση του Υπουργείου Υγείας για την συρρίκνωση – κλείσιμο των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων και την μεταφορά των δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε ΜΚΟ και ΑΕΜΥ.
Τα Σωματεία των:
ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ
ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ
ΓΕΝ. ΚΡΑΤ. ΝΙΚΑΙΑΣ
ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στο «Δρομοκαΐτειο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ – Συνεχίζονται τα φαινόμενα βίας στα νοσοκομεία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κεραυνοί ΠΟΕΔΗΝ: «Μαγαζί-γωνία» τα νοσοκομεία από τον ΣΥΡΙΖΑ – Εγκαθιδρύει «κομματικό κράτος»! [έγγραφα]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στη δημόσια πρόταση της Prodea Investments
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 2 εκατ. συναλλαγές στην ΔΕΗ, νέο υψηλό για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και το +5,94% της Credia
- Υ/ΚΝΟΤ: Υποχώρησαν κάτω από το 5% τα ποσοστά των Φάνη και Σπύρου Κυριακούλη
- Premia: Στις 27 Μαίου η τακτική Γενική Συνέλευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.