ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα ότι το σχέδιο της Βόρειας Κορέας να τερματίσει τις πυρηνικές δοκιμές θα είναι ένα θετικό βήμα και πως ελπίζει ότι αποτελεί ένδειξη καλής πίστης.
«Μια μακροπρόθεσμη δέσμευση από τον Κιμ Γιονγκ Ουν να τερματιστούν όλες οι πυρηνικές δοκιμές και οι εκτοξεύσεις ICBM (σ.σ. διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων) θα ήταν ένα θετικό βήμα. Ελπίζουμε ότι αυτό δείχνει μια προσπάθεια διαπραγμάτευσης σε πνεύμα καλής πίστης», ανέφερε η βρετανική κυβέρνηση σε ανακοίνωση.
«Διατηρούμε τη δέσμευσή μας να εργαστούμε με τους διεθνείς εταίρους μας για να πετύχουμε το στόχο μας για πλήρη, επαληθεύσιμη και μη αναστρέψιμη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου και να το πράξουμε αυτό με ειρηνικά μέσα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλος στις πυρηνικές δοκιμές από τη Βόρεια Κορέα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσιόδρας προς Κομισιόν: Επιτακτική ανάγκη οικονομικής στήριξης των κτηνοτρόφων που έχουν πληγεί από την ευλογιά των προβάτων
- Λακωνία: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή Καρίτσα
- Πρωθυπουργός Ινδίας: Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν διαπραγματεύτηκε την κατάπαυση του πυρός με το Πακιστάν
- Νέα πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού η Αγγελική Βαρελά
