ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του, πιθανότατα από ηλεκτροπληξία, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Διαλογής, δυτικά της Θεσσαλονίκης.
Η ταυτότητα του νεκρού παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, καθώς δεν βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα πάνω του, αλλά, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 25 με 30 ετών.
Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι ανέβηκε γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην οροφή ακινητοποιημένου βαγονιού, όπου ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια, με συνέπεια να “κεραυνοβοληθεί” και να χάσει τη ζωή του.
Η υπόθεση ερευνάται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραμπ: «Τεχνητά υψηλές οι τιμές του πετρελαίου» – Υποχωρεί η τιμή του αργού στη Νέα Υόρκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κως: Δύο σεισμοί στη σειρά!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα συλλυπητήρια του εκτεθειμένου Τόσκα στην οικογένεια του Αλ. Σταματιάδη: «Οι δράστες θα λογοδοτήσουν»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Yπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Μνημόνιο Συνεργασίας για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας
- Μπέσεντ: Δεν ανησυχούν οι ΗΠΑ από την άνοδο των αποδόσεων των ομολόγων
- Αττική: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε οχήματα και μοτοσυκλέτες – Έγιναν 8 συλλήψεις
- Ρούμπιο και Μπέργκαμ απόλυτη στήριξη στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Καθοριστικός ο ρόλος της στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.