Το “The Present“παρουσιάστηκε σε περισσότερα από 180 φεστιβάλ και απέσπασε 50 βραβεία. Το σενάριο του βασίστηκε στο κόμικ “Perfection” του ταλαντούχου Fabio Coala. Πρόκειται για την ταινία αποφοίτησης του Jacob Frey από το Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction του Filmakademie Baden-Wuerttemberg στο Ludwigsburg της Γερμανίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Το Ιράκ επαναφέρει την παραγωγή στα 3+ εκατ. βαρέλια ημερησίως μετά τον πόλεμο
- Εξαφάνιση 45χρονης στα Χανιά: «Ίσως σήμερα το ένταλμα για δολοφονία» – Στο μικροσκόπιο καταθέσεις και εργαστηριακά ευρήματα
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Σε κανονική λειτουργία από σήμερα η βασική γραμμή – Τι ισχύει για τις κάρτες
- Τουλάχιστον 5 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο παρά την κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.