ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τη συμμετοχή της στο Survivor αλλά και για τα πλάνα που δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στην τηλεόραση μίλησε η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Έψιλον «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού τόνισε μεταξύ άλλων:
«Θα σου πω κάτι που είδα πάλι όταν βγήκα. Εμείς κάναμε σχεδόν κάθε μέρα γλέντια με τραγούδια και χορούς. Τραγουδούσα κυρίως εγώ, ο Κρητικός και ο Μουρούτσος. Τον Μουρούτσο να τραγουδάει, δεν ξέρω αν τον έχει δείξει και ποτέ. Ο Κρητικός έγραψε το τραγούδι του Survivor. Κάναμε εκπομπές μαζεμένοι όλοι μαζί όταν χάναμε την ασυλία, για τους προτεινόμενους, πάντα ήμουν καλεσμένη. Τραγουδούσαμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Χορεύαμε χασαποσέρβικα και νησιώτικα. Δεν έδειξε τίποτα. Μου έδειξες το «σφαλιάρα θα φας», αλλά αφού σου χορεύω και σου τραγουδώ, δείξε μου και αυτό»!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 9 έως 15 Απριλίου 2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση από τους Διάσημους;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.