Συνεχίζεται το θρίλερ Λαγούδη με ένα αντικείμενο που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας που μπορεί να ανατρέψει, τα μέχρι στιγμής δεδομένα που μιλούν για αυτοχειρία της 44χρονης.
Το στοιχείο αυτό, το οποίο σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας κ. Βασίλη Ταουξή δεν ανήκει στην εκλιπούσα Ειρήνη, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, από την έρευνα του τεχνικού συμβούλου κ. Γκουρμπάτση, ο οποίος στην έκθεσή του αναφέρει ότι ο θάνατος της 44χρονης είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.
Το νέο στοιχείο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί και τα αποτελέσματα ίσως δώσουν το τέλος στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο από τις αρχές του χρόνου.
Εδώ και λίγες ώρες στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη, βρίσκονται ο αδερφός της Γιώργος, μαζί με τους δικηγόρους της οικογένειας αλλά και νέος πραγματογνώμονας ο οποίος θα πραγματοποιήσει εκ νέου αυτοψία, τόσο στο συγκεκριμένο σημείο όσο και στο αυτοκίνητο της 44χρονης που βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Αγρινίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συναγερμός! Εξαφανίστηκε 10χρονος από τα Καλάβρυτα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηφισιά: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 26χρονος κλέφτης!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευθύμιος Μπουλούτας: Είμαι το εξιλαστήριο θύμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στη φυλακή έως 5 χρόνια όποιος μετανάστης δεν παίρνει άσυλο – Πότε θα μπαίνει «βραχιολάκι»
- XRTC: Οι 6 αδυναμίες της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και οι προοπτικές στον νέο κύκλο ανάπτυξής της
- Το αξέχαστο πάρτι του Ανδρεάδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Αρνό της Louis Vuitton, πού βρίσκεται το Theolina του Θ. Φέσσα, οι τραπεζίτες που βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μία παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναύπλιο
- Ασφαλιστική αγορά: Συναγερμός για τα κόστη υγείας – Ανησυχίες και νέες προτάσεις μετά την έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
