«Λουκέτο» επέβαλαν τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, με τη συνοδεία δύο υπαλλήλων της ΔΟΥ Αθηνών σε γνωστό καφέ μπαρ στο Κολωνάκι.
Πρόκειται για το καφέ μπαρ Pepe Aperitivo, που βρίσκεται επί του πεζόδρομου της Τσακάλωφ. Το κατάστημα «σφραγίστηκε», όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για φορολογικούς λόγους.
Παράλληλα, πάντως, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή βρέθηκαν και άνδρες της τροχαίας Αθηνών. Κατά τον έφοδό τους, οι άνδρες της Τροχαίας προσήγαγαν άτομα που εργάζονταν ως παρκαδόροι, εξυπηρετώντας μπαρ και καταστήματα εστίασης στο Κολωνάκι.
Οι αστυνομικοί είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις των παρκαδόρων για να διαπιστώσουν εάν τα οχήματα κατέληγαν σε κάποιο πάρκινγκ της περιοχής, ή αν τα διπλοπάρκαραν όπου έβρισκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μύκονος: Μπήκαν μπουλντόζες στην Ψαρού – Γκρέμισαν αυθαίρετο κοσμηματοπωλείο γνωστής αλυσίδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανατολική Μάνη: Σοβαρά προβλήματα σε οικισμούς από ξαφνική καταιγίδα
- Ρέθυμνο: Συνέληφθη 35χρονος για την πυρκαγιά στον Φοίνικα – Έκανε χρήση ψησταριάς ενώ υπήρχε προειδοποίηση κατηγορίας 4
- Σκύρος: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη δασική πυρκαγιά στην Ατσίτσα – Άνεμοι πάνω από 7 μποφόρ στην περιοχή
- Meteo: Ριπές ανέμου άνω των 100 χλμ/ώρα σε Πεντέλη, Κάρυστο και Τήνο (χάρτης)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.