ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φυγόποινος εναντίον του οποίου εκκρεμούσε πολυετής ποινή κάθειρξης για απιστία σε βάρος του Δημοσίου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Πυλαίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του 75χρονου συλληφθέντος, συνταξιούχου εφοριακού εκκρεμούσε κατά συγχώνευση ποινή 116 ετών και 14 μηνών που είχε εκδοθεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.
Ο 75χρονος καταδικάστηκε για κατ? εξακολούθηση απιστία σε βάρος του δημοσίου και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, συγκεκριμένα για παράνομες επιστροφές Φ.Π.Α με ζημία αξίας, που υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Καραμανλής: Το γραφείο του διαψεύδει την επικοινωνία με Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μητσοτάκης βλέπει εκλογές και τα αλλάζει όλα στη ΝΔ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική εγκατάσταση και φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Οδησσού
- Βουλγαρία: Πρόεδρος με 58% η Ιλιάνα Γιότοβα – Ενισχύεται η φιλορωσική πολιτική επιρροή του Ράντεφ
- Η Maersk ναυπηγεί στο Hudong-Zhonghua 12+12 πλοία containerships αξίας 5,8 δισ. δολάρια
- Μέσα σε μια εβδομάδα παραγγέλθηκαν 86 πλοία – Koύστας, Δελαπόρτας και Βασιλειάδης μεταξύ των αγοραστών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.