ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πανικός έχει ξεσπάσει στη Ρωσία καθώς τουλάχιστον 200 άτομα, ανάμεσα τους και πολλά παιδιά, έχουν υποστεί τραύματα από χημική διαρροή αγνώστου μέχρι στιγμής ουσίας και προέλευσης στα προάστια της Μόσχας.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες η χημική ουσία πιθανολογείται ότι αφορά σε υδροθειικό οξύ.
Εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής του Βολοκολαμσκ επιβεβαίωσε ότι υπήρξε διαρροή αερίου
Σύγχυση με τον αριθμό των μαθητών
Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν περισσότεροι από 20 μαθητές από την περιοχή Βολοκολαμσκ έξω από τη Μόσχα όταν ένιωσαν αδιαθεσία λόγω αερίων από κοντινό χώρο απόθεσης αποβλήτων.
«Οι δάσκαλοι παρατήρησαν ότι αρκετά παιδιά άρχισαν να είναι αδιάθετα και γι’ αυτό ειδοποίησαν τους γιατρούς» δήλωσε πηγή στο πρακτορείο TASS. Οι γιατροί κατά το ρωσικό πρακτορείο αποφάσισαν να νοσηλευτούν 23 μαθητές με ενδείξεις δηλητηρίασης.
Τον περασμένο Μάρτιο χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής είχαν ζητήσει να κλείσει ο συγκεκριμένος χώρος που φέρει την ονομασία Γιάντροβο.
Συνεχής ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Julius Baer: Ιστορικό υψηλό κερδών στα $831 εκατ. το α’ εξάμηνο – Ανάκαμψη μετά την κρίση Μπένκο
- EOS Capital Partners και Latsco Family Office αποκτούν το 30% των μετοχών της Nova ICT
- Ξεκίνησε η τρίτη φάση του οικιστικού προγράμματος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας
- Οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού με εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.