ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας. Ο μπασκετμπολίστας, σε παλιότερη συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως το παιδί του είχε διαγνωστεί με λεμφοβλαστική λευχαιμία και χρειάστηκε να κάνει θεραπεία στις ΗΠΑ.
Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή Πρω1νό, όταν ρωτήθηκε για το θέμα είπε χαρακτηριστικά: «Έδωσε τον αγώνα και τη μάχη του, τον κέρδισε και είναι χαρούμενος που ζει μία φυσιολογική ζωή. Ο γονιός θα πρέπει να μεταφέρει στο παιδί την αισιοδοξία του ότι όλα είναι περαστικά». Ανέφερε δε πως: «Το “γιατί σε μένα” το θεωρούμε την πιο βλάσφημη φράση που μπορεί να πει κανείς».
Άλλαξε τρόπο σκέψης ο ίδιος μετά το συγκεκριμένο συμβάν; «Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτή η ασθένεια δεν αλλάζεις; Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτοκτονία. Τώρα σκεπτόμενος λέω πόσο γελοία σκέψη είχα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας: «Ο γιος μου διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 19χρονη κόρη του Παναγιώτη Φασούλα εντυπωσιάζει (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI Greece Standard: Καμία νέα εισαγωγή – Στις 8 οι μετοχές του δείκτη
- Αλίκη Μαρτίνου: Η τέχνη ιστορικά συνδέεται με τη φιλανθρωπία
- Η μεθανόλη στη ναυτιλία: Aπό το FuelEU και το EU ETS στη στρατηγική τοποθέτηση κεφαλαίου
- Το ράλι της 3E, το νέο deal Εξάρχου και Aktor, το big short στην Bylot και ο Τράμπ, το beef Βαρδινογιάννη – Γκάλι, τι αγοράζει ο Προκοπίου, το χωριό του Πιερρ και ο λαμπερός γάμος Δασκαλάκη – Χασιώτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.