Τέλος στα ταξίδια προς την Τουρκία, ανακοίνωσε o τουριστικός Οργανισμός «Ζορπίδης», ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, που μετακινεί δεκάδες χιλιάδες Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη, τον Πόντο, τη Σμύρνη κι άλλες περιοχές της γειτονικής χώρας, τασσόμενος κατά της τουρκικής κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που μετρούν 13 ημέρες φυλάκισης στην Αδριανούπολη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου, η αναστολή των εκδρομών γίνεται ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο Έλληνες συλληφθέντες στρατιωτικούς αλλά και λόγω της αδιάλλακτης στάσης που κρατάει η Τουρκία στο θέμα.
Η ανακοίνωση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κραυγή αγωνίας της μητέρας του λοχία στον Κουβέλη: «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;» (video+pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Φράγκου: Η Navios Partners απέκτησε το 40ό πλοίο της
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ElvalHalcor: Αυξήθηκε κατά 21,5% ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών το 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιαπωνία: Θρίαμβος Τακαΐτσι στις κάλπες – Παίρνει την απόλυτη πλειοψηφία εδρών
- Big deals δισεκατομμυρίων για τους Έλληνες εφοπλιστές: Οι πρωταγωνιστές των νέων παραγγελιών
- Ζελένσκι: Νόμιμος στόχος ο ενεργειακός τομέας της Ρωσίας, είναι πηγή εσόδων για την παραγωγή όπλων
- Βρετανία: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του επιτελείου του Κιρ Στάρμερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.