• Πολιτική

    Κραυγή αγωνίας της μητέρας του λοχία στον Κουβέλη: «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;» (video+pics)

    ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών κρατουμένων από τις τουρκικές αρχές στην Ορεστιάδα, 13/03/2018


    Η μητέρα του Έλληνα κρατούμενου λοχία από τις τουρκικές αρχές εξέφρασε σήμερα την αγωνία της στον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη ο οποίος μετέβη την Τρίτη στην Ορεστιάδα προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με τους γονείς των δύο στρατιωτικών.

    Η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη απευθύνθηκε στο Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;» τόνισε χαρακτηριστικά.

    Στα αριστερά η μητέρα του κρατούμενου από τις τουρκικές αρχές λοχία, Σοφία Κούκλατζη

    «Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα. Η διαβεβαίωσή μας είναι δεδομένη πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να ξέρετε ότι το κάνουμε» είπε ο κ. Κουβέλης με τη μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη να ξεσπάει μπροστά στις κάμερες.

    Σημειώνεται δε η απαράμιλλη ψυχραιμία και περισσή αξιοπρέπεια που δείχνουν 13 ημέρες τώρα τόσο οι γονείς του λοχία επαγγελματία οπλίτη Δημήτρη Κούκλατζη όσο και οι γονείς του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη κάθε φορά που μιλούν για τη σύλληψη και την κράτηση των παιδιών τους στις φυλακές Αδριανούπολης.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Μαργαρίτα Παπανδρέου πρωταγωνιστεί σε καμπάνια κρασιών (video & pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Τσίπρας δεν τολμάει να τιμωρήσει μόνο τον Σαββίδη. Είναι όμηρος των συμφερόντων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πολύνεκρο τροχαίο-σοκ με παιδιά στην Τουρκία (video & pics)

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ