ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο κρούσμα επίθεσης χάκερ σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον χώρο της show biz, με τους επιτήδειους να βάζουν στο στόχαστρο την Χριστίνα Μπόμπα, σύντροφο του Σάκη Τανιμανίδη.
Μία ημέρα έπειτα την παραβίαση στο Instagram της Δέσποινας Καμπούρη από ηλεκτρονικούς εγκληματίες και λίγες ώρες αφότου «επιτέθηκαν» χωρίς αποτέλεσμα στην Δούκισσα Νομικού, οι χάκερς επιχείρησαν να παραβιάσουν τον λογαριασμό της συντρόφου του Σάκη Τανιμανίδη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δέσποινα Καμπούρη: Έπεσε θύμα Τούρκων εθνικιστών χάκερ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι λόγοι που η κατάθλιψη είναι συχνότερη στις γυναίκες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιδού οι φίλοι του: Όταν ο Καμμένος πήγαινε βόλτες αγκαζέ με τον Ιβάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ προς Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα
- Politico: Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς αλλάζει στάση για τον πόλεμο στο Ιράν
- Σοφία Μητσοτάκη: Δημοσίευσε το boarding pass της επιστροφής της από το Ντουμπάι – «Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα»
- Πύργος Ηλείας: Πύρινη κόλαση ξέσπασε στα Βυτινέικα – Οριοθετήθηκε η φωτιά, αλλά δυνάμεις επιχειρούν ακόμη (upd)

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.