ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κίνηση – έκπληξη από την ασφαλιστική Hellas Direct: Ανοίγεται σε τραπεζικές υπηρεσίες με χορήγηση δανείων
Οι αναταραχές της Αττικής φαίνεται να μεταφέρονται και στη Θεσσαλονίκη, αφού στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα αυτοκίνητο, επί της οδού Μιχαηλίδη, στην περιοχή Ευζώνων.
Όπως έγινε γνωστό, το όχημα-«στόχος», το οποίο υπέστη υλικές ζημιές, ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή πολυώροφης οικοδομής και χρησιμοποιείται από στέλεχος διεθνούς πιστωτικού ιδρύματος με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά εξαπλώθηκε σε δύο ακόμη αυτοκίνητα που υπέστησαν κι αυτά υλικές ζημιές. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η υπόθεση ερευνάται από την Κρατική Ασφάλεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδικοί Φρουροί: Ο κ. Τόσκας χάνει την ψυχραιμία του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές ξεφορτώνονται τα παλιά τους τάνκερ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εσωτερική διαμόρφωση κατοικίας με φυσικά υλικά και επιβλητική ατμόσφαιρα (17 pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η απαγόρευση έφερε… συμφωνία-ρεκόρ με 23,4 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank – Prodea
- Coca-Cola HBC: Πού στηρίζεται η αύξηση του guidance και το επιθετικό επενδυτικό πρόγραμμα
- Καστέλι: Πέφτουν οι υπογραφές για τα «αυτιά» και τα «μάτια» του νέου αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.