ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι συμβαίνει με τον εκλογικό νόμο και το «όχι» του ΚΜ, ο «πάγκος» της ΝΔ και ο ανασχηματισμός, τα μελομακάρονα του Αδωνι και μια σημαντική είδηση για τις στρατιωτικές σχολές
Με ειρωνικό τόνο σχολίασε τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα για τον ανασχηματισμό, και ειδικά αυτή της τοποθέτησης του Φώτη Κουβέλη ως αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, η Νέα Δημοκρατία και η εκπρόσωπος Τύπου της, Μαρία Σπυράκη.
Στην δήλωσή της η κ. Σπυράκη κάνει λόγο για επιλογές «που έρχονται από το προχθές», ενώ όπως αναφέρει η επιλογή του Φώτη Κουβέλη «διασκεδάζει τους πολίτες».
Αναλυτικά η κ. Σπυράκη δήλωσε:
«Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μην τι άλλο, o κ. Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Γλέντι» στο Twitter με την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην Κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αιχμηρό σχόλιο του Άδ. Γεωργιάδη για τον Φώτη Κουβέλη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός – Μεγάλη έκπληξη ο Φώτης Κουβέλης, ο Δραγασάκης υπουργός Οικονομίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρομποτική χειρουργική σπονδυλικής στήλης: Ακρίβεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα
- Βέροια: 89χρονος οδηγούσε για 10 χλμ ανάποδα στην Εγνατία Οδό – Τραυμάτισε 50χρονη
- Αραγτσί (ΥΠΕΞ ΙΡΑΝ): Την Παρασκευή στην Άγκυρα – Ρόλο μεσολαβητή ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν επιδιώκει η Τουρκία
- Υποχώρησε στο 7,5% η ανεργία τον Δεκέμβριο του 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.