Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, στην ταινία του Άντριου Χάιατ, όπου περιγράφεται η ζωή του Απόστολου Παύλου όταν ήταν ακόμη ο Σαούλ από την Ταρσό. Τον Παύλο σε μεγαλύτερη ηλικία υποδύεται ο Βρετανός Τζέιμς Φόκνερ.
Σκηνοθέτης: Άντριου Χιάτ
Σενάριο: Άντριου Χιάτ
Σενάριο: Άντριου Χιάτ
Ηθοποιοί: Τζέιµς Φόκνερ, ο Τζιµ Καβίζελ και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ.
Κινηματογράφος: Gerardo Mateo Madrazo
Κινηματογράφος: Gerardo Mateo Madrazo
Πρεμιέρα: εκτός αλλαγών 28 Μαρτίου 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: TOMB RAIDER: LARA CROFT: Δείτε το trailer της ταινίας!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MOM AND DAD: Δείτε το trailer της ταινίας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.