ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βγήκε από την Εντατική ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά από 57 ημέρες στην Εντατική και μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο χωρίς να χρειάζεται πλέον τεχνητή υποστήριξη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, ο παρουσιαστής δείχνει σημάδια βελτίωσης, ενώ τα τραύματα από το ατύχημα δεν έχουν επηρεάσει ούτε την ομίλια και την αντίληψή του, αλλά ούτε και την κίνησή του. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έκανε ήδη τις πρώτες του κινήσεις και σηκώθηκε, ενώ έδειξε να κινείται άνετα από τη μέση και πάνω.
Μάλιστα, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και κάποιες φορές μιλάει. Ωστόσο, όπως τόνισε δημοσιογράφος της εκπομπής, «Δεν είναι εύκολη περίπτωση…».
Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Αγγελίδη: «Βάλε τα δυνατά σου αγάπη μου»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Αγγελίδης: Τα όμορφα Χριστούγεννα με τον Αρναούτογλου – Το συγκινητικό video
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: Πάνω από 13 εκατ. ευρώ για την προστασία του Ολύμπου
- Νίκη Κεραμέως: Από τα κρίσιμα υπουργεία και τις μεταρρυθμίσεις που την ακολουθούν στα «καβαλημένα καλάμια» και τη σκληρή «αντιπολίτευση» από τους γιους της
- Πιερρακάκης: Bήμα βήμα η νέα δυνατότητα ρύθμισης χρεών σε έως και 120 δόσεις (βίντεο)
- Τσίπρας για αλιείς: «Ερημώνουν τα χωριά στη στεριά, ερημώνουν και οι θάλασσές μας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.