Όσο περνούν οι μέρες, τόσο οι εξελίξεις για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και την κατάσταση της υγείας του παραμένουν αβέβαιες. Αυτές τις γιορτινές μέρες και ενώ ο παρουσιαστής έχει τα γενέθλια του την επόμενη εβδομάδα, αυτός και η οικογένεια του είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται στο νοσοκομείο. Τον Κωνσταντίνο όμως τον έχουμε συνηθίσει να είναι η ψυχή της παρέας μέσα από όλες τις εκπομπές που συμμετείχε. Μία από αυτές είναι και ο «Όμορφος κόσμος το πρωί», όπου στην εορταστική εκπομπή των Χριστουγέννων του 2006 γιόρταζε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο παρουσιαστής διασκεδάζει με την συνοδεία των τραγουδιών του Κώστα Μαρτάκη.
Στο βίντεο αυτό ο Κωνσταντίνος τραγουδούσε γεμάτος χαρά και μεις δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ο καινούριος χρόνος να φέρει και πάλι την υγεία την τύχη και τη χαρά στον ίδιο και την οικογένειά του!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατροί για Κ. Αγγελίδη: «Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μάχη για την επιβίωση
- ΗΠΑ: Σε κακοδικία οδηγήθηκε η δίκη 30χρονου που θεωρήθηκε υπεύθυνος για τις φονικές πυρκαγιές του 2025 στο Λος Άντζελες
- Ελβετία: Έκλεισε προσωρινά ο πυρηνικός σταθμός Μπετσνάου για να αποτραπεί η υπερβολική θέρμανση υδάτων του ποταμού Άαρ
- Γαστούνη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 60χρονη οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε σκύλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.