ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρύθμιση με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα να παίρνουν ασφαλιστική ενημερότητα αλλά και να έχουν υγειονομική περίθαλψη όλοι όσοι οφειλέτες καταβάλουν τις εισφορές τους από 1/1/2017 προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι άμεσα η κυβέρνηση θα αναλάβει σχετική νομοθετική πρωτοβουλία επισημαίνοντας ότι το 89% των οφειλετών είχε δημιουργηθεί μέχρι το 2014.
Όπως είπε ο υφυπουργός Εργασίας οι οφειλές των αγροτών είναι περίπου στα 2,5 δισ. ενώ των ελεύθερων επαγγελματικών αγγίζουν τα 10 δισ. διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση εξετάζει και ευεργετικά μέτρα για τους τρίτεκνους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ για ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν κέρδη-Θα πληρώσουν διπλό χαράτσι για τις εισφορές του 2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΚΑ: Ποιοι δικαιούνται μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές κατά 50%
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελ. επαγγελματίες: Ποιοι είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν εφάπαξ ασφαλιστικές εισφορές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας