Νέα εξέλιξη στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, με τον κινεζικό όμιλο real estate Rongfeng Holding, με έδρα το Πεκίνο, να εκδηλώνει ενδιαφέρον για την εξαγορά της ασφαλιστικής εταιρείας. Σύμφωνα με το Reuters, η κινεζική Rongfeng Holding δήλωσε ότι μαζί με συνεργαζόμενη εταιρεία σχεδιάζουν να αποκτήσουν τουλάχιστον το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Σημειώνεται ότι πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής στον όμιλο Exin οδεύει προς ναυάγιο με την Εθνική να επισημαίνει ότι οι συμβατικές υποχρεώσεις από τη σχετική συμφωνία λήγουν στις 28 Μαρτίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε «κοράκια» των αγορών αναζητά χρηματοδότη η Exin για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λ. Φραγκιαδάκης: Έως τις 28 Μαρτίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το deal με την Εθνική Ασφαλιστική
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις: Στον αέρα η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής. Όλο το παρασκήνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: «Στα Στενά του Ορμούζ πρέπει να επιστρέψουμε στο προηγούμενο status quo»
- Τουρκία: Εντάσσεται στις ελίτ στρατιωτικές δυνάμεις με προγραμματισμένη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου
- Η Allwyn υποδέχεται χιλιάδες λάτρεις της γαστρονομίας στο Athens Street Food Festival – Διαγωνισμός* για δωρεάν προσκλήσεις στο allwyn.gr
- Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: Είναι self-made woman και σοβαρός επαγγελματίας (video)

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.