Σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο. Το βράδυ της Παρασκευής πήγαν στο νυχτερινό κέντρο Αθηνών Αρένα, όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος, για την κοπή της πίτας του Alpha. Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της μπήκαν στο μαγαζί, αφού πρώτα καλησπέρισαν τους δημοσιογράφους, χωρίς όμως να απαντήσουν σε ερωτήσεις.
Κάθισαν πρώτο τραπέζι πίστα με την Ελένη στο τσακίρ κέφι ακούγοντας Αντώνη Ρέμο και τον Μάκη Παντζόπουλο να την κρατάει αγκαλιά και να της μιλάει στο αυτί. Ακριβώς δίπλα τους καθόταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Η δημοσιογράφος του ALPHA Βίκυ Χαντζή πόσταρε κάποιες φωτογραφίες από τη βραδιά στην προσωπική της σελίδα στο facebook.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από την εκπομπή «αποκαλυπτικά»:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μήλος: Συνελήφθη όλο το προσωπικό καθαριότητας του νησιού κατόπιν καταγγελίας – Τι υποστηρίζει ο Δήμος
- Οι εμπρησμοί στο μικροσκόπιο: Τι εξετάζουν οι αρχές για τις μεγάλες πυρκαγιές των τελευταίων ημερών – Το ανθρώπινο χέρι και οι πυλώνες του ΔΕΔΔΗΕ
- Ακόμα μία «κόκκινη» μέρα: Συλλήψεις για εμπρησμούς – Συνεχίζεται η φωτιά στην Πάτρα – Καλή η εικόνα σε Χίο, Πρέβεζα και Άρτα –
- Ευρώπη Συμμετοχών: Το κρυφό story του Σωκράτη Κόκκαλη μετά τη διάσπαση των 2 ευρώ
