ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι της Metlen και η Bofa, τι συμβαίνει στη ΒΙΟ, το Βατερλό του αναλυτή της Autonomous για την Alpha, η τιμή των Αttica Stores, ο Νεμπής και ο Μασκ, οι ανατροπές από τα γκάλοπ, και μια hot ιστορία με τον Έλληνα PR-ίστα, τις Τουρκάλες και τις πλαστές επιταγές
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο Λουκιανού Κηλαηδόνη, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τον αγαπημένο καλλιτέχνη και ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
«Ο Λουκιανός ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος που εξέπεμπε σεμνότητα, ευγένεια και άφησε μοναδικό στίγμα στη μουσική ζωή του τόπου», τονίζει ο πρωθυπουργός. «Ένας καλλιτέχνης που αγάπησε και τραγούδησε τις γειτονιές της Αθήνας όσο λίγοι», συνέχισε.
Η ανάρτηση έγινε στο πλαίσιο ενός κύκλου τεσσάρων ντοκιμαντέρ-αφιερωμάτων με γενικό τίτλο: «Με τον Λουκιανό», που ετοίμασε η ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του (07.02.2017) και τα οποία είναι αφιερωμένα στον σπουδαίο συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει πως δεν είχε την τύχη να τον γνωρίσει για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τον γνώριζε από τα τραγούδια του, προερχόμενος ο ίδιος από μια νεότερη γενιάς, «αλλά γενιές και γενιές μεγάλωσαν με τα τραγούδια του».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.