ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για σκάνδαλο πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων σχετικά με την υπόθεση της Novartis, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στην ΕΡΤ1.
Γίνεται σοβαρή προσπάθεια θεσμικής διερεύνησης στον τομέα της Υγείας, για πρώτη φορά υπάρχει ένα μέτωπο ενάντια στη διαφθορά στον τομέα της υγείας τόνισε ο κ. Ξανθός για να επισημάνει ότι την υπόθεση ανέδειξαν οι αμερικανικές δικαστικές Αρχές με εμπλοκή μάλιστα και του FBI.
Δεν υπάρχει καμιά πολιτική δίωξη, ανέφερε ο υπουργός.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.