ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πλήρη αντίθεσή της με μια σύνθετη ονομασία η οποία θα περιέχει τη χρήση του όρου «Μακεδονία» για ονομασία της πΓΔΜ, εκφράζει η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) για το ΕΛΙΑΜΕΠ.
Πιο αναλυτικά, το 71,5% δεν αποδέχεται τη χρήση του όρου «Μακεδονία», την ώρα που το 22,5% λέει «ναι» σε σύνθετη ονομασία και το 6% δεν απαντά.
Την ίδια ώρα, λάθος θεωρούν τους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα το 56% των ερωτηθέντων, ενώ σε ποσοστό 54% κρίνουν αρνητικά τη στάση του Κ. Μητσοτάκη.
Το 47% θεωρεί πως είναι λάθος οι κινήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ενώ το 26% σωστές, ενώ το 51% κρίνει αρνητικά τις τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου και το 26,5% θετικά.
Το 41% κρίνει αρνητικά τη στάση του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου και το 34,5% θετικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Pulse: «Ναι» από το 65% στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση: Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θέλει το 61% των πολιτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΤΑ: Από το χείλος του γκρεμού στην αναδιάρθρωση; – Νέο αναπτυξιακό σχέδιο τετραετίας με άρωμα Ευρώπης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΔΜΗΕ, Aegean, Viohalco, Lamda, Boeing, Nvidia
- Spider-Man: Brand New Day: Εκρηκτικό ντεμπούτο με το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα στην ιστορία του Χόλιγουντ
- Το Πεκίνο δεν αλλάζει πορεία: Επιμένει στη βιομηχανική ισχύ παρά τις πιέσεις ΗΠΑ και Ευρώπης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.