ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης κατηγορεί την κυβέρνηση για τον χειρισμό της στο «Μακεδονικό», με στόχο να ενισχύσει τον διχασμό προς όφελός της.
Ο κ. Κακλαμάνης εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει ουσιαστική λύση λόγω της αδιαλλαξίας της ηγεσίας της ΠΓΔΜ τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μονά- ζυγά» κερδισμένος θα βγει ο κ. Τσίπρας και το «Ιερατείο» του», ενώ εκφράζει την ανησυχία του για προβοκάτσιες στα συλλαλητήρια, καλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες να προσέξουν.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.