ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Χίο, λόγω συγκέντρωσης αντεξουσιατών έξω από ξενοδοχείο, όπου επρόκειτο να γίνει εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, με ομιλητές τον βουλευτή Γιάννη Λαγό και τον ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο. Η εκδήλωση εν τέλει ματαιώθηκε, καθώς σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το ξενοδοχείο, η αστυνομία σταμάτησε την αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ οι διαδηλωτές τελικά απωθήθηκαν προκειμένου να συνεχιστεί ανεμπόδιστα η κυκλοφορία στο δρόμο.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Αλήθεια», οι δύο ομιλητές της εκδήλωσης, μαζί με λιγοστούς υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, πήγαν στο σημείο που η αστυνομία είχε στήσει μπλόκο για να εμποδίσει τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο και κατήγγειλαν ότι στην ουσία εμποδίζονταν και η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Μετά από μία ώρα οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καρανίκας: Οι «πατριδοκάπηλοι Δεξιοί» τα έδωσαν όλα και τώρα πουλάνε εθνικισμό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι καταθέσεις για τον καβγά του Στέλιου Διονυσίου με τους αστυνομικούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EIA: Οι ροές πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζμ μειώθηκαν κατά 30% το τελευταίο τρίμηνο
- Morgan Stanley: Περιθώριο ανόδου 11% για τις ευρωπαϊκές μετοχές έως το 2027
- Μουντιάλ 2026: Το Νιού Τζέρσεϊ μείωσε τις τιμές μετακίνησης στο γήπεδο από τα 150 στα 98 δολάρια
- ΗΠΑ: Η Γερουσία απέρριψε ψήφισμα των Δημοκρατικών για αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.