ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του στις Βρυξέλλες, αλλά δέχθηκε γκολ από τραγικό λάθος του Ρομπέρτο και καλείται να ανατρέψει το 1-0 την άλλη Πέμπτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το γκολ της Άντερλεχτ επηρέασε του παίκτες του Μάρκο Σίλβα που έχασαν την επαφή με την αντίπαλη περιοχή. Κράτησαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν ανησύχησαν τους Βέλγους.
Γήπεδο: “Κονστάντ Βάντεν Στοκ”
Διαιτητές: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία), Τόμισλαν Πέτροβιτς (Κροατία), Μίρο Γκργκιτς (Κροατία)
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ναχάρ, Εμποτζί, Ντέσχαχτ, Μπούτνερ (Νάιτινγκ 89′), Μπατζί, Ντεφούρ (Σουάρες 89′), Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Τζούριτσιτς (Τιλεμανς 74′), Οκάκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (Κασάμι 69′), Σεμπά (Πουλίδο 81′), Ντουρμάζ (Τσόρι 84′), Φορτούνης, Ιντέγε.
Γκολ: Μπατζί 68′
Δοκάρι: Ιντέγε 9′
Κίτρινες: Ντεφούρ 24′, Ντέσχαχτ 54′ – Σαλίνο 4′, Ζντιέλαρ 34′, Ντα Κόστα 58′, Σεμπά 66′, Μαζουακού 82′
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EuroLeague: Πόσο θα κοστίσει το Final-4 που θα γίνει στο ΟΑΚΑ – Τα έσοδα και οι αντιδράσεις
- Και Γιάννης και… Κώστας Αντετοκούνμπο: Τα συμβόλαια και το πώς ηγούνται της Εθνικής στο Eurobasket
- Η Chevron, ο «τσάρος της Ενέργειας» και η Κίμπερλι, το χρυσό Rolex του υφυπουργού, η κουβέντα για τον Greg και οι Κλουζώ του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μαυροβούνι – Έδεσσα: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – MYTILINEOS και ΑΒΑΞ στη μάχη για το ΣΔΙΤ των 445 εκατ. ευρώ
