Με ένα ακόμη σκίτσο έκανε την εμφάνιση του, ο περιβόητος σκιτσογράφος ΑΡΚΑΣ, στην επίσημη ιστοσελίδα του στα social media και σχολίασε την διακυβέρνηση των τριών ετών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τον δικό του τρόπο!
Στην συγκεκριμένη ανάρτηση, έγραφε:«Τρία Χρόνια!… Σαν ψέματα μου φαίνονται!».
Μέσα σε λίγη μόνο ώρα στην γελοιογραφία του, έγινε ένας ορυμαγδός από χιλιάδες likes αλλά και ποικίλα σχόλια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Λονδίνο συγχαίρει την Κοπεγχάγη για τη συμφωνία για τη Γροιλανδία
- Ρωσία: Η Μόσχα θα εντείνει τις επιθέσεις της κατά του Κιέβου
- Γεραπετρίτης: Στόχος της ελληνικής προεδρίας στο ΣΑ του ΟΗΕ η ενίσχυση της διαβούλευσης για ειρηνική επίλυση των διαφορών
- Φρίντριχ Μερτς: Ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή του CDU στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.