ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετική για την Intracom ήταν η απόφαση που έλαβε ο Άρειος Πάγος, με την οποία απερρίφθη η αίτηση αναίρεσης της υπ΄αριθμ. 224/2016 απόφασης του Εφετείου Αθηνών που δικαίωνε την εταιρεία και την οποία είχαν ασκήσει οι βασικοί μέτοχοι της Teledome ΑΕΒΕ.
Με την εν λόγω απόφαση του Αρείου Πάγου, η υπ’ αριθ. 224/2016 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών κατέστη αμετάκλητη.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση ανάγεται στο 2007, όταν η διοίκηση της Ιntracom, μετά τη διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου, έλαβε την απόφαση να μην προχωρήσει η τριπλή συγχώνευση των εταιρειών Hellas Online, Unibrain και Teledome, η οποία είχε αποφασιστεί με το σκεπτικό της δημιουργίας ενός τηλεπικοινωνιακού ομίλου που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τον ΟΤΕ.
Οι μέτοχοί της είχαν προχωρήσει το 2008 στην κατάθεση αγωγών κατά της Ιntracom ύψους 141 εκατ. ευρώ, αιτούμενοι αποθετικές ζημίες και αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν λόγω ακύρωσης της συμφωνίας συγχώνευσης των τριών εταιρειών με υπαιτιότητα της διοίκησης της Ιntracom.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί κάνει ράλι η μετοχή της Intrakat
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και ο Κόκκαλης στο deal εξαγοράς του Καζίνο της Πάρνηθας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Βρανοπούλου: Μια συνειδητή διεκδίκηση χώρου
- Mononews Health 20: Οι 20 πιο επιδραστικοί επιστήμονες Υγείας του 2025
- Τα σενάρια για την Alpha Bank μετά τη νέα δήλωση του Αντρέα Ορσέλ και την μεγάλη πτώση της μετοχής κατά 5,5%
- Η Δέσποινα Τσαγγάρη «συστήνεται» στην αγορά με πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ και πολυεθνικές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.