Διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες είχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η «Σφακιανάκης» προκειμένου να ρυθμίσει τη δανειακή της έκθεση. Ο όμιλος δεν τα πήγε άσχημα στην αγορά το 2017 , παρά το γεγονός ότι η αγορά των Ι.Χ. εμφανίζει τάσεις στασιμότητας. Οι τράπεζες ούτως η άλλως ήθελαν να στηρίξουν την εταιρεία και το ίδιο κλήθηκαν να κάνουν και οι βασικοί μέτοχοι. Στο πλαίσιο αυτό τους προηγούμενους μήνες έγιναν συζητήσεις με τον επικεφαλής της εταιρίας Σταύρο Τάκη (κατέχει πλέον το 31,55% των μετοχών) οι οποίες εξελίχθηκαν θετικά για την εταιρία καθώς προ λίγων ημερών 2 τραπεζίτες άναψαν το πράσινο φως να ανοίξει ο δρόμος για την αναδιάρθρωση των δανείων της. Οι συζητήσεις με τις τράπεζες έγιναν λόγω των μεγάλων δανειακών υποχρεώσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχέδιο περιλαμβάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών (και συμμετοχή των μετόχων). Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Συνέλευση για την αύξηση κεφαλαίου έως €5,1 εκατ. θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου 2018. Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα συμμετάσχει η κ. Μιράντα Σφακιανάκη – Τάκη η οποία διατηρεί ποσοστό ελέγχου 49,39% των δικαιωμάτων ψήφου στην εισηγμένη ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2017 η εταιρία ξεκίνησε την λειτουργία της μεγαλύτερης αντιπροσωπείας BMW – MINI στην Ευρώπη . Πρόκειται για ένα… μεγαθήριο που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Περιστερίου και δεν δείχνει μόνο εντυπωσιακή αλλά είναι και από κάθε πλευρά.
Σε 2.500 m2 εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης , η νέα μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης BMW-MINI απευθύνεται στους λάτρεις των premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών , συγκεντρώνοντας όλα τα διάσημα μοντέλα των BMW, MINI , BMW Motorrad , BMW i, BMW M αλλά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW Premium Selection, κάτω απο την ίδια στέγη.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Το smart money σε Cener-Βιοχάλκο, τα μεγάλα παιδιά στην Πειραιώς, ο Κόπι στη ΔΕΗ, τα 11 προσκλητήρια στον Περιστέρη, ο Δένδιας, το ΚΥΣΕΑ και ο αμυντικός θόλος, τα deals Μαρτίνου και Φράγκου, νέος διαγωνισμός για το Λαύριο και το μυστικό δείπνο της ΝΔ στο Lolita’s


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.