ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δικαστές που καθυστέρησαν να καθαρογράψουν την πρωτόδικη απόφαση για το Πειθαρχική Noor 1 παρήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο Σταύρος Κοντονής θεωρεί ότι είναι υπερβολικά μεγάλο το διάστημα των 17 μηνών που έχουν περάσει από την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά για την εισαγωγή δύο τόνων ηρωίνης.
Ο υπουργός απέστειλε το αίτημα για την κίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας στον πρόεδρο.
Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο αθώωσε τους 17 από τους 32 κατηγορουμένους ενώ η εισαγγελέας έχει ασκήσει έφεση κρίνοντας ως επιεικείς κάποιες καταδίκες.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.