ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις Ζουράρι, ασκεί ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι οι επίμαχες δηλώσεις προσβάλλουν και προκαλούν τον σύλλογο, αλλά και τον κόσμο του.
Aναλυτικά ο Ολυμπιακός εξέδωσε της εξής ανακοίνωση:
Οι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και εσχάτως τον Υφυπουργό Παιδείας, οι προκλήσεις και οι ύβρεις στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και η εχθρική στάση του Πρωθυπουργού, έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επειδή «έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί», δεν χειραγωγείται, έχει ένστικτο, δεν αποδέχεται φθηνές κολακείες και δεν κατευθύνεται. Δεν στρατεύεται για να εξυπηρετεί προσωπικές επιθυμίες και επιλογές.
Πολύ περισσότερο δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.
Πάνω από όλα όμως έχει άριστα αντιληφθεί τον ρόλο και τη διολίσθηση της κυβέρνησης, με εκφραστές τα προαναφερόμενα στελέχη της, σε μεθοδεύσεις απαξίωσης, που προδίδουν την απόλυτη απουσία συναίσθησης, της αποστολής και του ρόλου της.
Δυστυχώς για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη (με τελευταίο παράδειγμα τον ανεκδιήγητο Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι) εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υποβάλλει παραίτηση ο Ζουράρις μετά τις προκλητικές του δηλώσεις για Ολυμπιακό και Άρη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Ξανθός: Φέτος θα είναι η χρονιά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζανακόπουλος για Μιχόπουλο: «Αντίο παππού»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.