ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Tζόκερ, η οποία μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε την Κυριακή (7/1) μοιράζει στους νικητές της πρώτης κατηγορίας ποσό άνω των 4.350.000 ευρώ.
Τα τυχερά νούμερα που έβγαλε η κληρωτίδα είναι τα 1, 4, 8, 34, 43 και τζόκερ το 11.
Στην αποψινή κλήρωση σημειώθηκε τζακ ποτ με τα κέρδη της πρώτης κατηγορίας για την κλήρωση της Κυριακής να εκτοξεύονται στα 5,3 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το ΒΒΒ της Ελλάδας, διατήρησε σταθερές τις προοπτικές
- Coca-Cola HBC: Eurobank και Citi αποτιμούν τον ρωσικό κίνδυνο – Τα σενάρια για τη μετοχή
- Χρηματιστήριο: Το σενάριο των 2.450 μονάδες και γιατί τα blue chips βρίσκονται ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα μέχρι 11 Νοεμβρίου
- Relevent: Η εταιρεία του billionaire Στίβεν Ρος, τα δικαιώματα του Champions League και το ελληνικό deal των 300 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.