ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ευθύνη στη ΔΕΗ για τη φωτιά στον Κάλαμο τον Αύγουστο του 2017, όπου έγιναν στάχτη 25.000 στέμματα, επιρρίπτει το πόρισμα της πυροσβεστικής. Ουσιαστικά με το πόρισμα ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις αποζημιώσεων από τους κατοίκους που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές σε σπίτια, άλλα ακίνητα, αλλά και σε ζωικό κεφάλαιο.
Ο φάκελος σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» παραδόθηκε ήδη πριν μερικές εβδομάδες στην Εισαγγελία Αθηνών. Στον φάκελο περιλαμβάνεται το πόρισμα το οποίο ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και ορίζει ως χώρο έναρξης της μεγάλης πυρκαγιάς μια περιοχή με δέντρα κοντά στον οικισμό του Καλάμου δίπλα στο δρόμο Καπανδριτίου – Αγίων Αποστόλων όπου υπάρχουν πυλώνες της ΔΕΗ.
Από το πόρισμα φαίνεται ότι προκύπτει με σχετική βεβαιότητα πως η φωτιά ξεκίνησε από τους πυλώνες. Αυτή ήταν άλλωστε και η περιγραφή πολλών κατοίκων της περιοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα – Σε ποιες περιοχές αναμένονται έντονα φαινόμενα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oι γυναίκες ζουν περισσότερο και όχι μόνο… Τι δείχνουν στοιχεία τριών αιώνων!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νίκος Χασαπόπουλος: Τι είδε στα λογιστήρια του ΒΗΜΑτος για αγορές στρωμάτων, σούπερ μαρκετ, διακοπές σε Άλπεις, Μύκονο και πολλά άλλα;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Scope: Υποβάθμισε την Γαλλία κατά μια μονάδα, σε Α+ με σταθερές προοπτικές
- Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
- H πρωτοπόρος Μαργαρίτα, οι 1000 και 1 νύχτες το Προεδρικό, ο χαμός με την βιντζοτράτα, οι ναύαρχοι της Βουλής και ο Γιάννης με τον Πιέρρ
- Νίκος Παπαθανάσης: Διεθνή αναγνώριση των αντοχών και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας οι ανακοινώσεις Scope και Moody’s
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.