ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταγγελία αναφορικά με φήμες που κυκλοφορούν για πρόβλεψη επικείμενου σεισμού στον Κορινθιακό κόλπο έκανε ο καθηγητής Άκης Τσελέντης, επικεφαλής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Ο κ. Τσελέντης καταγγέλλει ως υπεύθυνους για τη φημολογία που διέρρευσε στο διαδίκτυο δύο σεισμολόγους, υπαλλήλους του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, τους οποίους πάντως αρνήθηκε να κατονομάσει.
Ο ίδιος ο κ. Τσελέντης δηλώνει ότι το Γεωδυναμικό, του οποίου είναι διευθυντής, έχει εγκαταστήσει πολλά και ποίκιλλα όργανα στον Κορινθιακό και αν έχει κάτι, θα ενημερώσει τις υπηρεσίες της Πολιτείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντάσεις εξ αιτίας κρατήσεων 70 πλοίων με σημαία Παναμά από την Κίνα
- Στενό του Ορμούζ: Το 27% των πλοίων που διαμετακόμισαν φορτία είναι ελληνικά
- Πρεμιέρα στα playoffs της Super League με Sports Party* από το Πάμε Στοίχημα
- Politico: Η Γαλλία θα αυξήσει τα αποθέματα πυραύλων και drones έως και 400% μέχρι το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.