ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αδιαφορία δηλώνει πως αντιμετωπίζει η Μίνα Αρναούτη την απόφαση της οικογένεια Παντελίδη να προσφύγει στο Εφετείο κατά της εισαγγελικής απόφασης που έστελνε την υπόθεση του δυστυχήματος στο αρχείο.
Η Αρναούτη, με ένα νέο μήνυμά της, δηλώνει πως πλέον δεν την αφορά όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη και δηλώνει πως το μόνο που θα την άγγιζε τώρα, θα ήταν ένα μεγάλο “συγγνώμη”.
Η Μίνα Αρναούτη γράφει αναλυτικά:
«Με ρωτάτε τι γίνεται με την υπόθεση Παντελίδη . Προσέφυγαν στον εισαγγελέα Εφετών που σημαίνει ότι αμφισβητούν την εισαγγελική απόφαση που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο
Πλέον να σας πω την μαύρη αλήθεια δεν μου καίγεται καρφάκι έμενα δεν με άφορα, δεν με απασχολεί και δεν με αγγίζει οποία ενέργεια κι αν γίνει από την πλευρά τους!
Οριστικά τέλειωσε για μένα το θέμα, θα με άγγιζε μονό μια συγνώμη! Τίποτα άλλο!
Σε άλλα νέα πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fraport Greece: Αύξηση 5,4% στην επιβατική κίνηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στο επτάμηνο 2026
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Τι απαντά η UBS στις ενστάσεις των επενδυτών – «Αγορά» και στόχος 55 ευρώ
- Ευρωπαϊκές αεροπορικές: Σημαντική άνοδος στην χρήση των αειφόρων καυσίμων – Μένουν πίσω οι ΗΠΑ
- DeepSeek: Αυξάνει την πίεση στην Anthropic με νέο μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.