ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις πανηγυρικές διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, των Ευρωπαίων και των διεθνών οίκων», ότι η χώρα πηγαίνει καλά, σχολιάζει με τον δικό του, μοναδικό και πάντα καυστικό τρόπο ο Αρκάς.
«Εν τω μεταξύ, χιλιάδες πολίτες καταφεύγουν σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους χτυπημένοι από μια περίεργη πάθηση: Παρά τις πανηγυρικές διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, των Ευρωπαίων και των διεθνών οίκων εξακολουθούν να έχουν την εντελώς παράλογη αίσθηση ότι η οικονομία της χώρας δεν πηγαίνει καλά», αναφέρει συγκεκριμένα.
Δείτε την ανάρτηση:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 6 ρίχτερ νότια της Κάσου
- Eurovision: Όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό – Ποιες χώρες προκρίθηκαν – Η Σάττι που τραγούδησε Σελίν Ντιόν και η Κύπρος που δεν έπεισε
- Υπ. Περιβάλλοντος: Στη Βουλή η νέα τροπολογία για την προσαρμογή των κίνητρων του Νέου Οικοδομικού Κώδικα
- Viva – JP Morgan: Το μεγάλο μυστικό στον πόλεμο Καρώνη- Ντίμον που θα κρίνει τον νικητή
