ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βρέθηκαν από ομάδες διάσωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ οι δύο ορειβάτες που είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους στον Όλυμπο στην περιοχή Άγιος Αντώνιος σε ύψος 2.800 μέτρων. Και οι δύο ορειβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Παρά την πυκνή ομίχλη τα σωστικά συνεργεία προσέγγισαν τους δύο ορειβάτες και επιχειρούν κατάβαση από το βουνό.
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν συνολικά δέκα άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ και πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας με τέσσερα οχήματα και ένα ερπυστριοφόρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί είναι ώρα να επενδύσει κανείς στις ελληνικές τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Euroxx Securities για ΟΤΕ: Αναβάθμιση με τιμή στόχο €21,30 με «όπλο» τις αποδόσεις προς τους μετόχους
- Ξανά στους δρόμους οι αγρότες στις Σέρρες, απέκλεισαν τον κόμβο Λευκώνα – «Τέρμα η κοροϊδία»
- ΣτΕ: Προτείνει περιορισμένες και όχι ευρύτερες αλλαγές, στη συνταγματική αναθεώρηση
- Φρένο στα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας – Μειώθηκαν κατά 2.500 τα ενεργά ΑΜΑ μετά τα περιοριστικά μέτρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.