ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι SEXY μετοχές, τα μυστικά των ΓΕΚ και ΜΟΗ, ποια ειναι τα σημεία και τέρατα που ψάχνει η ΕΚ στην Metlen, τα Μάρμαρα Παυλίδη και η εξαπάτηση, γιατί πανηγυρίζουν στο ΜΜ, τι τρέχει με τον ανασχηματισμό, τα «μυστήρια» της υπουργού Όλγας, και η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου στο My Story
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης προέτρεψε τη ΝΔ να απαλλαχθεί από τις πελατειακές σχέσεις και τον κρατισμό. Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση σημειώνοντας πως «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζουν για τους ίδιους λόγους που πιο παλιά έβριζαν και χτυπούν τα σφυριά στην Wall Street.»
«Χρειαζόμαστε αλλαγές στην παιδεία, τη δικαιοσύνη και φυσικά και στον εκλογικό νόμο. Πρέπει να αλλάξουμε το δημόσιο και αυτό είναι η πιο απαιτητική δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης ενώ παράλληλα σημείωσε: «Το κόμμα σας θεώρησε σε πολλές περιπτώσεις το κράτος σαν προσωπικό τους λάβαρο. έχετε αναγνωρίσει την ευθύνη του κόμματός σας και αυτό σας τιμά, αλλά δεν αρκεί. πρέπει να είστε έτοιμοι για κράτος χωρίς διακρίσεις και δικά σας παιδιά. Τα σχέδια πρέπει να γίνουν πράξη».
Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για τον λαϊκισμό, που όπως είπε απειλεί την Ελλάδα αλλά και την ΕΕ, σημειώνοντας: «Η νίκη δε θα επιτευχθεί με ευχολόγια. Δεν πρέπει κανείς από εμάς να αντιγράψει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να νικήσει τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς στο ποτάμι πήραμε την απόφαση να ιδρύσουμε το Κίνημα Αλλαγής. Ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συναινέσεις. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι εδώ που έχει φτάσει η πατρίδα οι άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις, δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων».
«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε», σημείωσε προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αχτσιόγλου: Επίδομα 400 ευρώ σε ανέργους νέους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε live τις εργασίες του 11ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στόχος μας να ενώσουμε το λαό (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nestle, Danone και Lactalis αποσύρουν βρεφικά γάλατα μετά από περιστατικά μόλυνσης στην Σιγκαπούρη – Έρευνα για θανάτους βρεφών και στη Γαλλία
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στο Αμπού Ντάμπι, με το «δίλημμα Ζελένσκι» για ειρήνη με εδαφικές παραχωρήσεις
- ΗΠΑ: Κύμα ψύχους ετοιμάζεται να πλήξει δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανούς για 10 ημέρες
- Διαμαντοπούλου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ–ΝΔ – Επίθεση σε Δούκα