• Πολιτική

    Δείτε live τις εργασίες του 11ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Ξεκίνησαν οι εργασίες του 11ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Το Συνέδριο, που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή σηματοδοτεί την αφετηρία «της μεγάλης διαδρομής για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση», όπως είχε πει ο κ. Μητσοτάκης μια εβδομάδα πριν, μιλώντας σε προσυνεδριακή ημερίδα για το περιβάλλον, σημειώνοντας πως στόχος είναι «να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τη χειρότερη κυβέρνηση που έχουμε δει από τη μεταπολίτευση και μετά».

    Στο συνέδριο, που γίνεται παρουσία 2.800 συνέδρων, δίνουν το «παρών» και οι πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής. Το Συνέδριο είναι οργανωμένο σε 3 ενότητες:

    «Υπηρεσίες για τον πολίτη: Από το τέλμα στην ποιότητα»,
    «Οικονομία: Από τη μιζέρια στις νέες δουλειές» και
    «Νέα γενιά: Από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών».Εισαγωγικά, σε κάθε ενότητα θα μιλήσει ένας εισηγητής εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και δύο φιλοξενούμενοι ομιλητές.

    Παράλληλα, δίπλα στην ολομέλεια του Συνεδρίου θα οργανωθεί το Κοινωνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με 6 παράλληλες εκδηλώσεις αφιερωμένες όλες σε μεγάλα κοινωνικά θέματα.

    Δείτε ζωντανά:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στόχος μας να ενώσουμε το λαό (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η εγκληματική κυβέρνηση της ρεμούλας και της απατεωνιάς» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Δηλώσεις Σαμαρά-Καραμανλή στην έναρξη του Συνεδρίου



    ΣΧΟΛΙΑ