ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκρηξη σημειώθηκε στις 05:30 σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ανάβυσσο, ενώ δεν υπάρχουν τραυματίες. Η φωτιά που προκλήθηκε σβήστηκε από 15 πυροσβέστες που επιχείρησαν με 6 οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη προήλθε από αυτοσχέδιο μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου, το οποίο ανήκει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας.
Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και του Τμήματος Εκβιαστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στον Όλυμπο-Νεκρός ο δεύτερος ορειβάτης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση του ΠΑΜΕ στα γραφεία του ΣΕΒ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» Τουσκ: Προς κατάργηση της υποχρεωτικής υποδοχής προσφύγων από χώρες της ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.