ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Για να είμαστε ειλικρινείς προσπαθούμε να προστατεύσουμε επαρκώς την πρώτη κατοικία. Σήμερα δεν σας κρύβω πως ανησυχώ για το τι θα αποφασίσουν να πλειστηριάσουν οι τραπεζίτες από τη θέση που βρίσκονται» ανάφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.
Ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε επίσης πως σήμερα υπάρχει εκβιασμός από την πλευρά των δανειστών αναφορικά με το ζήτημα των πλειστηριασμών. Οι τραπεζίτες έχουν σημαντική ευθύνη για την εικόνα του τραπεζικού συστήματος της χώρας.
Σε ερώτηση για τον συνδικαλιστικό νόμο ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε: “το πλαίσιο αυτό μας επιβάλλεται. Ελπίζω να περάσουν οι τελευταίες οδύνες μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ώστε μετά οι αποφάσεις να είναι αποκλειστικά δικές μας”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πλειστηριασμοί: Γιατί ο Τσίπρας ψάχνει στηρίγματα στους τραπεζίτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καθοριστικός ρόλος του Ε9 στα «κόκκινα δάνεια» – Σε πλειστηριασμό και το «Αίολος Κεντέρης»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οριστικό: Ματαιώνονται οι αυριανοί πλειστηριασμοί σε Αθήνα-Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CME Group: Για πρώτη φορά αποκτά γυναίκα CEO καθώς αποχωρεί ο «θρυλικός» Τέρι Ντάφι
- ΗΠΑ: Εγκρίθηκε από Επιτροπή της Γερουσίας το νομοσχέδιο για την Πύλη της Ανατ. Μεσογείου
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακός δικαστής έθεσε στο αρχείο την υπόθεση κατά της τουρκικής τράπεζας Halkbank
- Ευρωαγορές: Νέα ήπια άνοδος για FTSE 100 – Βουτιά 8% της BMW πίεσε τα κέρδη του DAX
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.