ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλοι θυμόμαστε τους μακρόσυρτους ευχαριστήριους λόγους πολλών αστέρων της μεγάλης οθόνης όταν παραλάμβαναν το χρυσό αγαλματίδιο. Αρκετοί δε από αυτούς ξεπερνούσαν κάθε όριο με αποτέλεσμα το κοινό να αλλάζει κανάλι.
Οι φετινοί διοργανωτές των Oscar φαίνεται ότι δεν χαίρονται τόσο με αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία, για τον λόγο αυτό ηAμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αποφάσισε να «κόψει» σε χρόνο τους λόγους των νικητών των βραβείων. Στο σκεπτικό τους είναι πίσω από τον νικητή να τρέχει μια λίστα με τα ονόματα που επιθυμεί να ευχαριστήσει κάθε φορά ο ηθοποιός.
Σύμφωνα με τον «Guardian» οι αρμόδιοι έχουν ήδη ζητήσει από τους υποψηφίους να καταθέσουν τη λίστα ευχαριστιών τους πριν από την τελετή, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος.Αυτή η κίνηση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, γίνεται και για να έχουν τη δυνατότητα οι ηθοποιοί να μιλούν για πιο ενδιαφέροντα πράγματα κατά τη διάρκεια των 45 αυτών δευτερολέπτων.
Τα φετινά Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν στις 28 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre στο Los Angeles.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο: Ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες να πιέσουν τις χώρες που βρίσκονται για άμεση δράση κατά του Ιράν
- Υπουργείο Εσωτερικών: Πενήντα εκατομμύρια ευρώ για το 2026 στους δήμους για δράσεις πυροπροστασίας
- Σδούκου: Σταδιακά θα πάρουμε όσα μέτρα χρειαστεί για την αντιμετώπιση της κρίσης
- ΔΥΠΑ: Έως τις 23 Μαρτίου οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ανέργων 18-29 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.